Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πορτογαλία Γαλλία : EURO 2020: Μοιρασιά και πρόκριση για Πορτογαλία και Γαλλία ... / Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ματς του euro στον όμιλο του θανάτου οι πρωταθλητές ευρώπης πορτογάλοι είναι σε δύσκολη θέση, αφού κινδυνεύουν με αποκλεισμό.

Πορτογαλία Γαλλία : EURO 2020: Μοιρασιά και πρόκριση για Πορτογαλία και Γαλλία ... / Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ματς του euro στον όμιλο του θανάτου οι πρωταθλητές ευρώπης πορτογάλοι είναι σε δύσκολη θέση, αφού κινδυνεύουν με αποκλεισμό.. Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του euro με την πορτογαλία να υποδέχεται την γαλλία. Στην κορυφή ολοκλήρωσαν τον έκτο όμιλο οι γάλλοι. Επιεικώς απαράδεκτη και η εικόνα που έβγαλε κόντρα στη γερμανία, και ειδικά στο αμυντικό της κομμάτι. Ο ρονάνλτο έστειλε την πορτογαλία στους 16, πρώτη η γαλλία στιγμιότυπα euro 2020 ανάρτηση νέου 26' πριν Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 14:18 βαρθαλίτης και κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του pamestoixima.gr

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά Πέναλτι ο κριστιάνο, πέναλτι και ο μπενζεμά… Στην κορυφή ολοκλήρωσαν τον έκτο όμιλο οι γάλλοι. Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του έκτου ομίλου του euro 2020. Η γαλλία έφερε στα ίσα το ματς με την πορτογαλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έμεινε πίσω στο σκορ.

Μονόδρομος η νίκη για Ισπανία, ντέρμπι Πορτογαλία-Γαλλία ...
Μονόδρομος η νίκη για Ισπανία, ντέρμπι Πορτογαλία-Γαλλία ... from gos.bbend.net
Πέναλτι ο κριστιάνο, πέναλτι και ο μπενζεμά… Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην πορτογαλία και την γαλλία για τον 6ο όμιλο. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ματς του euro στον όμιλο του θανάτου οι πρωταθλητές ευρώπης πορτογάλοι είναι σε δύσκολη θέση, αφού κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του έκτου ομίλου του euro 2020. Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 14:18 βαρθαλίτης και κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του pamestoixima.gr Puskas arena, βουδαπέστη, ουγγαρία (67.000) η γαλλία έχει κερδίσει 19/27 ματς Γαλλία, πορτογαλία και γερμανία είναι οι τρεις ομάδες που συμπλήρωσαν χθες βράδυ την 16άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα τελευταία εισιτήρια, μέσα από αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το. Χρειάσθηκε να περάσουν 16 χρόνια για να ξαναβρεθούν στο γήπεδο η γαλλία με την πορτογαλία, διεκδικώντας ένα «εισιτήριο» για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 14:18 βαρθαλίτης και κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του pamestoixima.gr

Θυμίζουμε πως η ομάδα του σάντος έχει χάσει με τραυματισμό τον ηγέτη της, κριστιάνο ρονάλντο. Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 14:18 βαρθαλίτης και κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του pamestoixima.gr Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει το ματς του euro στον όμιλο του θανάτου οι πρωταθλητές ευρώπης πορτογάλοι είναι σε δύσκολη θέση, αφού κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Ο ρονάνλτο έστειλε την πορτογαλία στους 16, πρώτη η γαλλία στιγμιότυπα euro 2020 ανάρτηση νέου 26' πριν Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά Ο νικητής κατακτά το τρόπαιο! Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην πορτογαλία και την γαλλία για τον 6ο όμιλο. Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του έκτου ομίλου του euro 2020. Πέφτει η αυλαία στη φάση των ομίλων, με την πορτογαλία να αντιμετωπίζει τη γαλλία (23/6, 22:00) στο «φέρεντς πούσκας» της βουδαπέστης σε μια αναμέτρηση που αναβιώνει μνήμες του τελικού του euro 2016 στο παρίσι. Επιεικώς απαράδεκτη και η εικόνα που έβγαλε κόντρα στη γερμανία, και ειδικά στο αμυντικό της κομμάτι. Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. Η γαλλία έχει προκριθεί και θα κυνηγήσει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση. Γαλλία, πορτογαλία και γερμανία είναι οι τρεις ομάδες που συμπλήρωσαν χθες βράδυ την 16άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα τελευταία εισιτήρια, μέσα από αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το.

Η γαλλία έχει προκριθεί και θα κυνηγήσει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση. Μπορεί να μπήκε δυνατά και να βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 15', όμως η συνέχεια. Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του έκτου ομίλου του euro 2020. Puskas arena, βουδαπέστη, ουγγαρία (67.000) η γαλλία έχει κερδίσει 19/27 ματς Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην πορτογαλία και την γαλλία για τον 6ο όμιλο.

Euro 2020, Πορτογαλία - Γαλλία 2-2 και Γερμανία - Ουγγαρία 2-2
Euro 2020, Πορτογαλία - Γαλλία 2-2 και Γερμανία - Ουγγαρία 2-2 from www.newsit.gr
Χρειάσθηκε να περάσουν 16 χρόνια για να ξαναβρεθούν στο γήπεδο η γαλλία με την πορτογαλία, διεκδικώντας ένα «εισιτήριο» για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά 6 λεπτά πριν μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στους ομίλους του euro 2020, θα διεξαχθεί απόψε (23/6, 22:00) στην puskas arena της βουδαπέστης. Η γαλλία έφερε στα ίσα το ματς με την πορτογαλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έμεινε πίσω στο σκορ. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο. Θυμίζουμε πως η ομάδα του σάντος έχει χάσει με τραυματισμό τον ηγέτη της, κριστιάνο ρονάλντο. Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. Ο ρονάνλτο έστειλε την πορτογαλία στους 16, πρώτη η γαλλία στιγμιότυπα euro 2020 ανάρτηση νέου 26' πριν

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του euro με την πορτογαλία να υποδέχεται την γαλλία.

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του euro με την πορτογαλία να υποδέχεται την γαλλία. Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην πορτογαλία και την γαλλία για τον 6ο όμιλο. Επιεικώς απαράδεκτη και η εικόνα που έβγαλε κόντρα στη γερμανία, και ειδικά στο αμυντικό της κομμάτι. Χρειάσθηκε να περάσουν 16 χρόνια για να ξαναβρεθούν στο γήπεδο η γαλλία με την πορτογαλία, διεκδικώντας ένα «εισιτήριο» για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γαλλία, πορτογαλία και γερμανία είναι οι τρεις ομάδες που συμπλήρωσαν χθες βράδυ την 16άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα τελευταία εισιτήρια, μέσα από αναμετρήσεις που κράτησαν αμείωτο το. Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ανάμεσα σε πορτογαλία και γαλλία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του. Ο νικητής κατακτά το τρόπαιο! Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο. Ο κριστιάνο με πέναλτι άνοιξε το σκορ (31'), με τον μπενζεμά να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 45'+1'. Η γαλλία έχει προκριθεί και θα κυνηγήσει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση. Στη βουδαπέστη δίνουν απόψε (22:00) ραντεβού η πορτογαλία και η γαλλία, στην αυλαία των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. 6 λεπτά πριν μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στους ομίλους του euro 2020, θα διεξαχθεί απόψε (23/6, 22:00) στην puskas arena της βουδαπέστης.

Μπορεί να μπήκε δυνατά και να βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 15', όμως η συνέχεια. Χρειάσθηκε να περάσουν 16 χρόνια για να ξαναβρεθούν στο γήπεδο η γαλλία με την πορτογαλία, διεκδικώντας ένα «εισιτήριο» για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πέφτει η αυλαία στη φάση των ομίλων, με την πορτογαλία να αντιμετωπίζει τη γαλλία (23/6, 22:00) στο «φέρεντς πούσκας» της βουδαπέστης σε μια αναμέτρηση που αναβιώνει μνήμες του τελικού του euro 2016 στο παρίσι. Θυμίζουμε πως η ομάδα του σάντος έχει χάσει με τραυματισμό τον ηγέτη της, κριστιάνο ρονάλντο. Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του έκτου ομίλου του euro 2020.

Πορτογαλία - Γαλλία 2-2: Η άσπρη βούλα έστειλε και τους ...
Πορτογαλία - Γαλλία 2-2: Η άσπρη βούλα έστειλε και τους ... from sportsroom.gr
Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο. Χρειάσθηκε να περάσουν 16 χρόνια για να ξαναβρεθούν στο γήπεδο η γαλλία με την πορτογαλία, διεκδικώντας ένα «εισιτήριο» για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μπορεί να μπήκε δυνατά και να βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 15', όμως η συνέχεια. Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του έκτου ομίλου του euro 2020. Puskas arena, βουδαπέστη, ουγγαρία (67.000) η γαλλία έχει κερδίσει 19/27 ματς Η γαλλία έχει προκριθεί και θα κυνηγήσει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση. 6 λεπτά πριν μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στους ομίλους του euro 2020, θα διεξαχθεί απόψε (23/6, 22:00) στην puskas arena της βουδαπέστης. Ο νικητής κατακτά το τρόπαιο!

Μπορεί να μπήκε δυνατά και να βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 15', όμως η συνέχεια.

Puskas arena, βουδαπέστη, ουγγαρία (67.000) η γαλλία έχει κερδίσει 19/27 ματς Πέναλτι ο κριστιάνο, πέναλτι και ο μπενζεμά… Η γαλλία έφερε στα ίσα το ματς με την πορτογαλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έμεινε πίσω στο σκορ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων και ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του έκτου ομίλου του euro 2020. 6 λεπτά πριν μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στους ομίλους του euro 2020, θα διεξαχθεί απόψε (23/6, 22:00) στην puskas arena της βουδαπέστης. Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. Θυμίζουμε πως η ομάδα του σάντος έχει χάσει με τραυματισμό τον ηγέτη της, κριστιάνο ρονάλντο. Πέφτει η αυλαία στη φάση των ομίλων, με την πορτογαλία να αντιμετωπίζει τη γαλλία (23/6, 22:00) στο «φέρεντς πούσκας» της βουδαπέστης σε μια αναμέτρηση που αναβιώνει μνήμες του τελικού του euro 2016 στο παρίσι. Στην κορυφή ολοκλήρωσαν τον έκτο όμιλο οι γάλλοι. Τετάρτη, 23 ιουνίου 2021, 14:18 βαρθαλίτης και κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του pamestoixima.gr Ο κριστιάνο με πέναλτι άνοιξε το σκορ (31'), με τον μπενζεμά να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 45'+1'. Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ανάμεσα σε πορτογαλία και γαλλία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του.